Indre barn teknikker er fortid...
Gå hellere direkte efter den Kernepart®, som fastholder klienten i sine gamle vaner, følelser, mønstre og handlinger.

Tag Hypnosekompagniets helt nye optimerede hypnoseuddannelse med mine egne udviklede teknikker "Kernepart® terapi", Kernepart®  regression samt BAR® metoden. (Blindtegning, Analyse, Regression).
Denne nye uddannelse har afløst min oprindelige hypnoseuddannelse og giver dig certificeringen "Kernepart® Hypnoterapeut & Mentor".

Dette er din unikke chance for at få al den erfaring, jeg selv har fået de sidste 18 år - både personligt og i arbejdet med mine klienter.

Uddannelsen anbefales i øvrigt særligt også til dig, der i forvejen er terapeut eller behandler og som ønsker at kunne få flere klienter og få tilbagemeldinger, der virkelig bringer smilet frem.

PS: Det er dog stadig muligt også at få noget af min oprindelige hypnoseuddannelse med  - som selvstudie. (Se priser og muligheder længere nede)

Bliv en mester i at skabe forandring - både for dig selv og andre - uden nødvendigvis at skulle finde årsager i fortiden

Kernepart® terapi vil give dig en dybere forståelse af universelle livsprincipper, som gælder for os alle.
Når du lever i tråd med dine egne grundprincipper/leveregler - dit eksistentielle DNA, så at sige - vil du føle, at det kører for dig.

Hvis du ikke lever i tråd med dit dybe DNA, vil du ofte opleve modgang, problemer, tomhed.

Bliv mester i at arbejde med Kernepart® teknikken og skab (endelig!) permanent forandring - både for dig selv og andre

 • Drømmer du om at kunne gå direkte til sagens kerne i stedet for at fedte rundt i den fortid, der for længst er overstået? (Du lærer dog stadig også at rydde op, hvis noget hænger fast i fortiden!)

 • Kunne du tænke dig at skabe forandring for klienter på en sådan måde, at du også selv oplever succes?

 • Ville du elske at kunne få en ukuelig selvstyrke og et skarpt overblik, så du kan mestre udfordringer i dit personlige liv? Og også at kunne videregive evnen til dine klienter?

 • Er du klar til at indgå i opløftende, transformerende relationer, som brænder for terapeutfaget på et endnu højere niveau?
10-Enhanced
photo-1574013444585-2d372e87d267

Bliv Kernepart® Hypnoterapeut & Mentor

Terapi-teknikker er ikke meget værd, hvis det udføres i praksis, som teorien inviterer til.
Det bliver for "en-dimensionelt" og løser ikke nødvendigvis problemerne permanent. Det giver ofte "bare" en forløsning og en lettere tilstand. Men denne lettelse varer sjældent ved...

Problemer, som har rod i fortiden, løses ikke altid ved, at vi pærer rundt og ripper op i gamle traumer og hændelser. Jeg oplever ofte, at det får den modsatte effekt: at vi får endnu mere at gruble over, at vi bliver vrede og frustrerede... at vi skælder ud - enten højt eller indeni os selv - fordi "hvorfor skulle jeg opleve det". "Hvorfor fik jeg sådan en barndom". "Pga. den barndom, så har jeg det svært som voksen". Altså en masse bebrejdelser og frustrationer. Vi hænger fast!

Problemer kan ofte løses i nuet. Ved at se ting i et holistisk perspektiv og ved at kigge på dit og dine klienters grundlæggede "DNA". Altså det eksistentielle. Og ved at kigge på den Kernepart®, som ubevidst modarbejder ønsket om forandring.

Jeg guider dig gennem en uddannelse, som gør dig i stand til at skabe permanent forandring uden nødvendigvis at skulle rode rundt og lede efter årsager i barndommen. (Men du lærer dog stadig regression).

Tiden er kommet til, at vi løser problemerne i nuet og derfor kommer videre med raketfart - hvis vi ønsker det!

Er du klar til at få teknikken, som kan dette?

Uddannelsen henvender sig til dig, der ønsker at tage ansvar på et højt niveau og samtidigt leder efter en sikker og professionel metode til at hjælpe andre. Du kan både tage uddannelsen for din egen udviklings skyld, eller hvis du ønsker at være terapeut på del- eller fuldtid.
Teori og praksis:

Uddannelsen er en kombination af online lektioner og fysiske træningsdage i Vejle. De online lektioner giver dig ro til at forstå teorierne og på de fysiske træningsdage får du supervision og sparring.

7 moduler i alt. Hver måned i 6 måneder frigives teorilektioner/emner indenfor hypnosefaget og den spirituelle/holistiske mentor-redskabskasse.

Teorien kombineres med praktiske øvelser og supervision, som jeg giver dig, hver gang jeg giver live sparring både i vores lukkede Facebook-gruppe samt på de fysiske træningsdage i Vejle.

5 gange mødes vi fysisk i Vejle, hvor vi samler op på teorien samt udnytter tiden effektivt til træning og supervision. Kommer du langvejs fra og er du forhindret i at deltage alle 5 gange, så er det frivilligt, om du deltager i disse dage. Jeg anbefaler dog, at du som minimum deltager i 2 af de fysiske træningsdage.

Efter endt uddannelse er du i stand til at være Kernepart® Hypnoterapeut og Mentor og derigennem hjælpe klienter professionelt. Du vil have en skarp forståelse af, hvordan du arbejder med den Kernepart®, som fastholder enten dig selv eller klienter i gamle udfordrende problemstillinger. 


Sparring og supervision:

Hver måned, når jeg går live via webcam i vores lukkede Facebookgruppe, er der fokus på udfordringer, spørgsmål, øvelser. På den måde får du teorien og redskaberne helt ind under huden, så du kan bruge dem i din egen hverdag - nærmest som en livsstil.

I mellem de live webcam-sparringer modtager du online undervisning i form af videoer i dit helt eget tempo og lige når det passer dig bedst.

Du kan stille spørgsmål i den lukkede Facebookgruppe samt netværke med de andre deltagere. Alt sammen i et trygt og fortroligt forum.

Jeg lukker holdtilmeldingen, når jeg føler, at holdet er fuldendt. Din plads er først sikret, når du som minimum har betalt den første rate (hvis du vælger ratebetaling).

Er du i tvivl, om uddannelsen er det rigtige valg for dig, så tilbyder jeg en gratis mentorsession pr. telefon.

Eventuelle spørgsmål er du meget velkommen til at sende til info@piagemmer.dk

photo-1511920170033-f8396924c348
Pia Fro Gemmer

“Jeg vil anbefale Pias uddannelser til alle, der gerne vil arbejde både med sig selv og sine klienter på et dybere plan.

Den største A-HA oplevelse var, hvordan jeg selv tiltrak de energier, jeg boksede rundt med. Jeg havde i forvejen arbejdet en del aktivt med loven om tiltrækning. Det begyndte at ændre sig mere markant i forhold til mine egne tankemønstre og indsigter. Hvordan jeg aktivt kan skabe min virkelighed. Og hvordan jeg kan hjælpe mine klienter med det samme. Så de virkelig rykker sig i deres udvikling. For det kunne jeg mærke, at jeg selv gjorde under uddannelsen og stadig gør.

Samtidigt med at jeg altid har følt mig i trygge hænder og med god sparring og rådgivning – også efterfølgende.

Uddannelsesforløbet ved Hypnosekompagniet har været en stor personlig rejse for mig. Jeg har lært mig selv bedre at kende. Til trods for at jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv førhen – så har Pias uddannelser givet mig en tryghed og indsigt. Samtidigt har jeg fået skærpet min intuition endnu mere. ”

www.mindpalm.dk

Mere end 18 års erfaring og gennemtestede teknikker

Du får alt det, der virker - baseret på mere end 3000 sessioner samt 18 års personlig udvikling "på godt og ondt".
Jeg har selv gået vejen... både som terapeut, underviser og menneske i egen spirituel ind- og udvikling...

Online teorilektioner i dit eget tempo

Hver måned går jeg live via webcam og samler op på spørgsmål, så du hele tiden er klar til lektionerne på det næste modul.

Selve teorilektionerne får du på video, og du kan se lektionerne i dit helt eget tempo og igen og igen. Hvor og når som helst.

Helt uden at blive forstyrret.
Du kan gå til og fra, lige som det passer dig.
Alt, hvad det kræver, er en internetforbindelse

Step-by-step guides

 

Alle teorilektionerne ser du på video samt kan downloade PDF-filer, lige til at gennemlæse og evt. printe ud.

Du ser mig forklare teorierne på videoer, der er lavet enkle og overskuelige.

Bid for bid.

Du får manualer lige til at downloade og til at tage med som guide, når du sidder med klienten.

Du ser også klientsessioner med mentorsamtaler samt terapi under hypnose.

Fysisk sparring og online supervision

Jeg afholder 5 fysiske træningsdage i Vejle i løbet af uddannelsen.

Jeg giver også gruppesupervision  via online møde 1 gang hver måned i Facebookgruppen.

Ugentligt besvarer jeg eventuelle spørgsmål i Facebookgruppen.

Du er aldrig alene!

 

hypnose_rygestop_pia_fro_gemmer_hypnosekompagniet_vejle

Vil du også have glade tilbagemeldinger fra klienter?

Det vil du helt sikkert få, når du anvender mine teknikker. Her er et lille udpluk af mine klienter. 

  

   


Den eneste hypnoseuddannelse, der arbejder med den Kernepart®, der forhindrer klienten i at få forandring!

 • Drømmer du om at have din egen terapeut-praksis? (Måske har du det allerede, men savner dybdegående teknikker til at arbejde med den del, der fastholder klienten i sin problemstilling) 

 • Ville du elske at skabe forvandling og at gøre op med begrænsende tanker, følelser og vaner? 

 • Er du fascineret af hypnose og er du nysgerrig efter at lære metoden nærmere at kende? 

 • Kunne du tænker dig at blive klogere på underbevidsthedens skjulte budskaber via tolkning af klientens blindtegning?
 • Ønsker du at kunne løse problemer effektivt, hurtigt og trygt - uden nødvendigvis at skulle forholde dig til fortidens traumer og oplevelser? 

 • Vil du lære at mestre det og gå fra uddannelsen med en følelse af at være godt klædt på som terapeut? 

Men er du i tvivl om uddannelsen til Kernepart® Hypnoterapeut & Mentor er det rette for dig?

Du er ikke den eneste!

Du har det nøjagtigt som mange af de andre kursister, jeg har mødt.

Din mavefornemmelse fortæller dig garanteret, at du med uddannelse i hypnose og hypnoterapi kan opbygge en god praksis - hvor du kan få klienter og hvor du kan arbejde med det, du brænder for.

Men... certificeringer og hypnose-lektioner gør det ikke alene.

Lærer du ikke at se forandring i et helt andet perspektiv og forstår du ikke selve forandringsrejsen, så vender klientens problem (eller dit eget) ofte tilbage igen og igen. Ved du ikke, hvad der fastholder problemet, så får du ikke fat i den altafgørende Kernepart®, som er løsningen, der virker i praksis.

Hvis du ikke får personlig supervision og vejledning under hele uddannelsen og ikke får øvet dig, mens du er på uddannelsen, så går du måske derfra med værktøjskassen godt fyldt op med spændende teknikker. Men føler du dig godt klædt på til at stå på egne ben efter uddannelsen? I værste fald får du ikke en god start med dette spændende hypnose-fag. Og din drøm om at få din egen praksis glider stille og roligt ud i sandet.

Det er heldigvis muligt for dig at tage en hypnose-uddannelse, hvor du netop kan få plads og rum til at få den rigtige supervision af en godkendt og erfaren terapeut/instruktør.

Det er det, min uddannelse til Kernepart® Hypnoterapeut & Mentor giver dig.

Du bestemmer selv pris og forløb

Den oprindelige hypnoseuddannelse - selvkørende uden sparring:
Er du i forvejen terapeut og foretrækker du at være 100 % selvkørende, hvor du kan tage hypnoseuddannelse i dit helt eget tempo?
(OBS: Denne valgmulighed indeholder min oprindelige hypnoseuddannelse og således ikke den nye uddannelse Kernepart® Hypnoterapeut & Mentor, som nu har erstattet den oprindelige hypnoseuddannelse).

Jeg anbefaler >> Uddannelsen til Kernepart® hypnoterapeut og mentor:
Foretrækker du at deltage på et hold, hvor du følges med andre og får både individuel sparring og gruppesparring?

(Denne valgmulighed indeholder den nye uddannelse certificeret Kernepart® Hypnoterapeut & Mentor, som har de absolut bedste opdaterede forandringsteknikker med holistisk og "naturvidenskabelig" vinkel)

FÅ BEGGE UDDANNELSER TIL KUN 23000 KR. I ALT
Ved du ikke helt, om du skal vælge den oprindelige uddannelse eller om du skal med på den nye uddannelse?
Med begge uddannelser står du stærkt som avanceret hypnoterapeut, så denne kombination kan jeg varmt anbefale.
Tilmelder du dig begge uddannelser på samme tid, kan jeg tilbyde dig disse to uddannelser til en samlet pris på 23000 kr.
Det er en rigtig god mulighed for at få to certificeringer til en rigtig god pris.
Skriv til info@piagemmer.dk og hør mere eller hvis du ønsker at tilmelde dig begge uddannelserne.
Tilmeld

Ratebetaling > Foretrækker du at betale i rater?
(Denne valgmulighed indeholder den nye uddannelse certificeret Kernepart® Hypnoterapeut & Mentor - indholdet er det samme. Men du kan således ikke benytte EARLY BIRD)

Note vedr. de fysiske træningsdage i Vejle:
Jeg afholder 5 fysiske supervisionssøndage i Vejle for kursister på Kernepart® uddannelsen.
(Disse fysiske dage er frivillige og koster 275 kr. pr. gang inkl. frokostsandwich.
I mellem modulerne foregår sparring via webcam og er med i uddannelsesprisen).

Den oprindelige hypnoseuddannelse: Selvkørende online

kr. 16000

Start i morgen. Adgang i 5 måneder.

Vigtigt: Dette er min oprindelige hypnoseuddannelse og indeholder ikke den nye Kernepart® uddannelse.

Obs: Denne pakke giver dig kun et certifikat, hvis du tilkøber minimum en sparringstime til 1500 kr. Eller hvis du vælger at tage begge uddannelserne.

 • Online lektioner
 • Manualer
 • Samtalestruktur
 • Hypnoseteknikker
 • Regression og årsagsbearbejdning i fortidshændelser
 • Forløsning af traumer fra barndommen
 • Progression
 • Indre barn
 • Tilgivelse og forløsning af vrede
 • Tilgivelse og forløsning af skyld og skam
 • Øveklientvejledning
 • Medlemskab af Hypnosecommunity

Obs: Ønsker du sparring i løbet af uddannelsen, koster det 25 kr. kr. pr. minut. (Der kan minimum bookes 20 minutter ad gangen).

-

-

-

-

-

-

-

Bedste valg netop nu

Uddannelsen til Kernepart® hypnoterapeut & mentor

kr. 15980 early bird (Normalpris 23000 kr.)

Ved tilmelding senest d. 1. december. Holdstart kun 2 gange årligt. Næste hold starter i marts 2022.

Nuværende hold er i gang. Næste hold starter i marts 2022.
Maks. 10 pladser.

Du får:

 • Den nye *uddannelse til certificeret Kernepart® Hypnoterapeut & Mentor
 • Kernepart® terapi
 • Kernepart® regression
 • BAR® metoden (Blindtegninger)
 • Hypnoseteknikker
 • Samtalestruktur
 • Spirituel mentoring-teorier og -teknikker
 • Spejlteorien "Lær at vokse gennem mødet med andre"
 • 1 times månedlig **gruppesparring
 • 5 fysiske sparringsdage i Vejle (koster dog 275 kr. pr. gang)
 • Svar indenfor 8 timer, når du stiller skriftlige spørgsmål
 • Certifikat

*Nye online lektioner frigives sidste søndag hver måned.

** via live udsendelse i lukket Facebookgruppe


Betal i 9 rater. Uddannelsen til Kernepart® hypnoterapeut & mentor

kr. 23400

Samme indhold som GULD pakken - bare i rater

Du betaler 5000.00 ved tilmelding.
Derefter 2300 kr. de efterfølgende 8 måneder.
I alt 23400 kr.

Du mister EARLY BIRD rabatten, hvis du ønsker at betale i rater.

Indhold, sparring og supervision er nøjagtigt det samme som ved fuld betaling for Kernepart® uddannelsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uddannelsens indhold - Få et smugkig ind i det online klasselokale

blindtegning uddannelse (3)

Din underviser og mentor

Jeg hedder Pia Fro Gemmer og er HverdagsNyder. Jeg har siden 2004 uddannet over 30 hold hypnoterapeuter og mentorer. Jeg er ekspert i at klæde behandlere godt på til at arbejde professionelt med andre mennesker.

Jeg hjælper kursister med at spotte sine styrker og svagheder og med at koble det til en bæredygtig forretning, hvor du lever af at hjælpe andre mennesker med lige præcist det, de har brug for.

Jeg hjælper klienter med at spotte den Kernepart®, der holder dem fast i problemstillingen, så de kan opnå permanent forandring.

Jeg er forfatter til bogen “Inviter din indre rebel ud & Få færre konflikter”.

JEG HJÆLPER DIG MED AT HJÆLPE ANDRE.

Jeg arbejder som inkarneret hypnoterapeut, underviser og mentor for, at mennesker, som du og jeg, kan skifte indre og ydre usikkerhed ud med hverdagsnydelse, styrke og frihed. For gør vi ikke det, oplever vi pinlige og frustrerende situationer – trods det, at vi har en god selvtillid.

“Jeg har altid undret mig over, hvorfor jeg kunne føle mig usikker, når jeg havde så stærk en selvtillid”

Pia Fro Gemmer

Jeg har altid selv haft en “fandenivoldsk” selvtillid – og har samtidig kunnet føle mig dum, usikker, genert og konfliktsky.
Det undrede jeg mig over. Derfor gik jeg i gang med at granske i, hvorfor hulen min logik tænkte én ting. Men kroppen afslørede noget andet.

Det gav mig en masse indsigter og selvudvikling og var med til, at jeg skabte konceptet “Your Life is Your Business” og nu også Kernepart® teknikken, som virkelig transformerer gamle problemer og mønstre.

Jeg har stor erfaring med at løse konflikten mellem logik og følelser. Og med at vække vores indre styrke til live, så vi kan leve i harmoni med vores eksistentielle DNA.

DEN “FORMELLE” BAGGRUND:

Jeg har siden 2004 været selvstændig med min virksomhed HypnoseKompagniet. Jeg har hjulpet tusindvis af klienter med hypnose og hypnoterapi, og har undervist over 30 hold  på uddannelsen til professionel avanceret hypnoterapeut samt uddannelsen til Holistisk Intuitiv Mentor. Jeg er RAB godkendt i hypnose og healing.

Jeg er uddannet: Healingsterapeut (Roots, København), NGH hypnotisør og hypnoterapeut (Jacob Strachotta), NGH instruktør (Shaun Brookhouse, London), HNLP Coach (Pete Andersen), NLP Practitioner (Pete Andersen), 5-PATH hypnoterapeut (Calvin Banyan, Californien), 5-PATH instruktør (Calvin Banyan, Californien), 7 th Path Selvhypnose Instruktør, Spirituel mentor (Christine Eilvig).

Før tiden som selvstændig var jeg 14 år i plastbranchen, hvor jeg først blev plastmager og dernæst akademisk plasttekniker, for til sidst at være ansat som Quality Engineer og projektleder på LEGO. I jobbet var jeg i Hong Kong og Kina adskilllige gange. Jeg kender til vejen op af karrierestigen – og til det wakeup-call, som kroppen giver, når det går op for en, at:

”Du kan leve længe på andres anerkendelse, men du bliver først lykkelig den dag, du anerkender sig selv.”
~ Citat Pia Fro Gemmer

Hvorfor vælge denne uddannelse?

 • Drømmer du om at have din egen terapeut-praksis? (Måske har du det allerede, men savner dybdegående teknikker til at arbejde med den del, der fastholder klienten i sin problemstilling) 

 • Ville du elske at skabe forvandling og at gøre op med begrænsende tanker, følelser og vaner? 

 • Er du fascineret af hypnose og er du nysgerrig efter at lære metoden nærmere at kende? 
 • Ønsker du at kunne løse problemer effektivt, hurtigt og trygt - uden nødvendigvis at skulle forholde dig til fortidens traumer og oplevelser? 

 • Vil du lære at mestre det og gå fra uddannelsen med en følelse af at være godt klædt på som terapeut? 

 • Men er du i tvivl om uddannelsen til Kernepart® Hypnoterapeut & Mentor er det rette for dig?

Du er ikke den eneste!

Du har det nøjagtigt som mange af de andre kursister, jeg har mødt.

Din mavefornemmelse fortæller dig garanteret, at du med uddannelse i hypnose og hypnoterapi kan opbygge en god praksis - hvor du kan få klienter og hvor du kan arbejde med det, du brænder for.

Men... certificeringer og hypnose-lektioner gør det ikke alene.

Lærer du ikke at se forandring i et helt andet perspektiv og forstår du ikke selve forandringsrejsen, så vender klientens problem (eller dit eget) ofte tilbage igen og igen. Ved du ikke, hvad der fastholder problemet, så får du ikke fat i den altafgørende Kernepart®, som er løsningen, der virker i praksis.

Hvis du ikke får personlig supervision og vejledning under hele uddannelsen og ikke får øvet dig, mens du er på uddannelsen, så går du måske derfra med værktøjskassen godt fyldt op med spændende teknikker. Men føler du dig godt klædt på til at stå på egne ben efter uddannelsen? I værste fald får du ikke en god start med dette spændende hypnose-fag. Og din drøm om at få din egen praksis glider stille og roligt ud i sandet.

Det er heldigvis muligt for dig at tage en hypnose-uddannelse, hvor du netop kan få plads og rum til at få den rigtige supervision af en godkendt og erfaren terapeut/instruktør.

Det er det, min uddannelse til Kernepart® Hypnoterapeut & Mentor giver dig.

JEG BRÆNDER FOR AT:

~ give dig genvejen til at slippe fri af gammel programmering og begrænsninger.

~ give dig mulighed for, på en let og overskuelig, at få kendskab til mine genveje, som er udviklet i mit arbejde med over 2000 klienter og 300 kursister i mere end 18 år, hvor jeg har arbejdet som hypnoterapeut, coach og holistisk intuitiv mentor. Jeg deler min viden og personlige erfaring med dig.

~ introducere dig for Kernepart® teknikken samt BAR® metoden, så du via et holistisk menneskesyn og forståelse kan hjælpe andre mennesker med at få permanent forandring.

~ give dig et kæmpe indblik i, hvordan sind og følelser fungerer.

~ lære dig at spotte, hvordan vores sind kan finde på at spænde ben for, at vi kan skabe de forandringer, vi har lyst til.

 

De fysiske træningsdage på hypnoseuddannelsen i Vejle foregår i skønne lokaler over Handelsbanken fra kl. 10.00 til 14.30.

Adressen er Flegborg 6, 2. sal, 7100 Vejle.

(Lige over for Vejle musikteater og Hotel Scandic).

flegmade samlet
Pia Fro Gemmer

“Jeg har været rigtig glad for at tage hypnoseuddannelsen hos Hypnosekompagniet.

Det var helt optimalt for mig at kunne læse, øve og studere når jeg have tid i mellem de fysiske moduler.

Jeg har fået masser af nye redskaber at arbejde med og det har åbnede nye muligheder i mine behandlinger.

Det er en rigtig spændende uddannelse. Masser af ny viden, nye vinkler og flere muligheder.

En uddannelse der er nem og effektiv som den er eller at integrere sine egne behandlingsformer.

Jeg kan varmt anbefale Pias uddannelse.”

www.hypnose-gitte-vejle.dk

Pia Fro Gemmer

“At tilmelde mig Pia Gemmers uddannelse til avanceret hypnoterapeut er noget af det bedste, jeg har gjort!

Jeg var uddannet lifecoach i forvejen og var meget tæt på at springe ud som selvstændig, da jeg startede på uddannelsen, men jeg havde også brug for hjælp til praktiske ting som fx min hjemmeside og så havde jeg brug for en mentor, der kunne støtte og vejlede i processen.

Pias holistiske og spirituelle vinkel på det at være menneske og det at drive forretning er helt fantastisk og giver så meget mening! At blive uddannet hypnoterapeut har betydet langt mere for mig, end jeg havde forestillet mig! ”

www.jannemarchman.dk

Pia Fro Gemmer

“Jeg har kun rosende ord at sige om uddannelsen og om Pia Fro Gemmer, som har været en fremragende underviser – dels i det online klasselokale, og dels i Stouby ved Juelsminde.

Jeg har følt mig taget ved hånden og ført ind i hypnosens univers på en omsorgsfuld og professionel måde, der har gjort mig både glad og tryg ved alle de mange nye kundskaber, jeg skulle tilegne mig.

Uddannelsen er både omfattende og grundig. Derfor er det rart at kunne sidde hjemme foran pc’en i ro og mag og se og gense de mange online foredrag, som Pia har lagt i det online klasselokale.

Jeg kan klart anbefale Pias uddannelse, hvis du – som jeg – vil have mere end blot en overfladisk tilgang til hypnoterapien.”