Kernepart® hypnoseuddannelse

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant
Order summary
#e4d6cf

Kernepart® hypnoseuddannelse

Bliv mester i at arbejde med Kernepart® teknikken og skab (endelig!) permanent forandring - både for dig selv og andre

  • Drømmer du om at kunne gå direkte til sagens kerne i stedet for at knokle rundt i den fortid, der for længst er overstået? (Du lærer dog stadig også at rydde op, hvis noget hænger fast i fortiden!)

  • Kunne du tænke dig at skabe forandring for klienter på en sådan måde, at du også selv oplever succes?

  • Ville du elske at kunne få en ukuelig selvstyrke og et skarpt overblik, så du kan mestre udfordringer i dit personlige liv? Og også at kunne videregive evnen til dine klienter?

  • Er du klar til at indgå i opløftende, transformerende relationer, som brænder for terapeutfaget på et endnu højere niveau?

Lær Kernepart® hypnose

Terapi-teknikker er ikke meget værd, hvis det kun udføres i praksis, som teorien inviterer til.

Det bliver for “en-dimensionelt” og løser ikke nødvendigvis problemerne permanent. Det giver ofte “bare” en forløsning og en lettere tilstand. Men denne lettelse varer sjældent ved…

Problemer, som har rod i fortiden, løses ikke altid ved, at vi pærer rundt og ripper op i gamle traumer og hændelser. Jeg oplever ofte, at det får den modsatte effekt: at vi får endnu mere at gruble over, at vi bliver vrede og frustrerede… at vi skælder ud – enten højt eller indeni os selv – fordi “hvorfor skulle jeg opleve det”. “Hvorfor fik jeg sådan en barndom”. “Pga. den barndom, så har jeg det svært som voksen”. Altså
en masse bebrejdelser og frustrationer. Vi hænger fast!

Problemer kan ofte løses i nuet. Ved at se ting i et holistisk
perspektiv og ved at kigge på dit og dine klienters grundlæggende “DNA”. Altså det eksistentielle. Og ved at kigge på den Kernepart®, som ubevidst modarbejder ønsket om forandring.

Jeg guider dig gennem en uddannelse, som gør dig i stand til at skabe permanent forandring uden nødvendigvis at skulle rode rundt og lede efter årsager i barndommen. (Men du lærer dog stadig regression og indre barn terapi).

Tiden er kommet til, at vi løser problemerne i nuet og derfor kommer videre med raketfart – hvis vi ønsker det!

Er du klar til at få teknikken, som kan dette?

Uddannelsen henvender sig til dig, der ønsker at tage ansvar.
på et højt niveau og samtidigt leder efter en sikker og professionel metode til at hjælpe andre. 

Hvem kan tage uddannelsen?

Uddannelsen henvender sig til psykoterapeuter (eller studerende, som har været i gang i mindst 2 år på psykoterapeutuddannelse), der vil have succes med at guide deres klienter til at få bugt med den del, der fastholder problemet.


DKK 23,000
Total due DKK 23,000

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.